Vélemények

Vendégeink örömmel öntötték szavakba az itteni élményeiket, hogy minél több emberrel megoszhassák és legközelebb veled együtt élvezhessék az órát.

Fekete Adrienn

Az állóképességemet és erőmet a futás mellett, a TRX edzésnek is köszönhetem. Megvalósítható vele a teljes test edzése.

Legyél fiatal vagy öreg, edzett vagy gyenge, lehet sportolni, sőt kell! Az állóképességemet és erőmet a futás mellett, a TRX edzésnek is köszönhetem. Megvalósítható vele a teljes test edzése. Eleinte csak kiegészítő edzésként vontam be a TRX-et, de mára az életem részévé vált. Az edzésen kialakult kis közösség nagyon jó, sokat nevetünk, zenére edzünk és hetente 2-3 alkalommal, még ha egy kis rövid időre is, de az ember ki tud kapcsolni a pörgős, feszített élettempóból. Igaz, edzés végére nagyon kellemesen elfáradunk, de mégis testileg-lelkileg feltöltődünk.

A TRX edzésen soha nem lehet unatkozni! A feladatok variációs lehetősége végtelen és nagyon jó edzőink Nagy Noémi, Dolezsál Zoltán ”Dole”, pedig szívüket-lelküket beladják, hogy mindig örömet és kihívást jelentsen az edzés.

A TRX edzés nem egysíkú, hanem kifejezetten szórakoztató!

Malácsikné Klózer Kinga

Az első alkalommal azt gondoltam majd újra kell éleszteni az edzés felénél, de azt vettem észre nem is megy olyan rosszul. 

Szia, Malácsikné Klózer Kinga vagyok és elmondhatom azt hiszem, hogy az edzések oszlopos tagja. Heti háromszor járok erre a fantasztikus edzésre. Azt kérdezed miért szeretem? Nagyon szívesen megosztom veled. Egy éve kezdődött a kapcsolatunk. 83 kg-os testsúllyal kezdtem el az edzést és mondhatom nem túl sok önbizalommal. Az első alkalommal azt gondoltam majd újra kell éleszteni az edzés felénél, de azt vettem észre nem is megy olyan rosszul. Mentem a következőre és újra és így tovább. Aztán azt vettem észre magamon, hogy vasárnap már alig várom, hogy a hétfői edzés eljöjjön. Persze ez köszönhető a remek hangulatnak és nem utolsó sorban a nagyon jó edzőnek akit Gézának hívnak. Ő mindig gondoskodik arról, hogy remek zenékkel és remek edzés programokkal álljon elő.És nem utolsó sorban a tisztaságról és a higéniáról is mindig gondoskodik.Mindig oda figyel arra, hogy a gyakorlatokat helyesen csináljuk és mindig jól megdolgoztat minket. Hiszen ezért járunk ide. Én elmondhatom, hogy szerencsésnek érzem magam, hogy a walkenergire rátaláltam mert azon kívül hogy a súlyom csökkent 13 kg-al, a közérzetem az állóképességem és a testtartásom is javult. Remélem a kapcsolatunk hosszú és eredményes lesz. Megjegyzem én hűséges típus vagyok. ❤️❤️❤️ Köszönöm, hogy elmondhattam a véleményem. Elnézést ha egy kicsit hosszúra sikerült. 😍😍😍😗😗 Jó munkát a weboldal készítéséhez. 😍

Igel Mariann

Ebben óriási segítséget nyújt az edzőm, Noémi támogatása, aki motivál, kitartásra és fejlődésre ösztönöz.

Kb. két éve találtam rá erre az edzésformára,amit nagyon megszerettem.A TRX számomra egy igazi testi és lelki feltöltődést jelent,energiát ad,állóképeséget és a saját határaim megismerését,feszegetését.

Ebben óriási segítséget nyújt az edzőm, Noémi támogatása, aki motivál, kitartásra és fejlődésre ösztönöz. Pozitív kisugárzása mindig jókedvre derít,egy fárasztó nap után is.

Ez a kis közösség számomra annyi pozitív élménnyel ajándékozott meg,amitől ma már nem szívesen válnék meg,életformámmá vált. Segít a munkában,a mindennapi életben szembenézni a kihívásokkal.

Schneider Tamásné

Egyre több gyakorlatot tudtam megcsinálni, egyre erősebb lettem. Ezeket a változásokat nemcsak az edzőteremben éreztem, hanem a mindennapi életben. A súlyom elkezdett csökkeni, olyan fizikai terheléseket bírtam végigcsinálni, amiket előtte soha.

46 éves voltam 40 kg túlsúllyal, amikor úgy éreztem változtatnom kell az életemen. Olyan életszakaszba ért az életem, amikor elkezdtem érezni a korlátaimat. Valami mindig fájt itt-ott, hamar elfogyott a levegő bármit csináltam. Elhatároztam, hogy életmódot váltok. Megterveztem hogyan fogok változtatni az étkezésemen. Tudtam, hogy valamilyen rendszeres mozgásra is szükségem lesz. Egy ismerősöm tanácsolta, hogy próbáljam ki a TRX edzést. Az iskolai testnevelés órákon kívül soha nem sportoltam. Először felsoroltam a kifogásaimat, hogy miért nem:

Általában csak késő délután vannak edzések, én meg szeretek korán hazaérni a munkából és ezután már nem szeretek elindulni otthonról sehova. Én tömegközlekedek és nincs, a buszmegállómhoz közeli edzőterem ahova járhatnék. Ekkora súlyfelesleggel úgysem tudok semmilyen gyakorlatot megcsinálni. Az ismerősöm azt mondta, hogy nem lehet semmi kifogásom, mert ő tud egy helyet, ami mindhárom kifogásomra válasz.

Így ismerkedtem meg Noémival. Megszervezte, hogy közvetlenül a munkaidőm végeztével egyből mehettem hozzá tornázni. Az edzőterem ahol az edzést tartotta véletlenül pont a buszmegállómhoz közel helyezkedett el. Elmentem az első edzésre és annyira jól éreztem magam, hogy éveken keresztül heti 3 alkalommal az én helyem az edzőteremben volt. Noémi bebizonyította nekem, hogy nincs lehetetlen számomra, csak csinálni kell és „jó lesz az”. A hónapok teltével éreztem magamon a változást. Egyre több gyakorlatot tudtam megcsinálni, egyre erősebb lettem. Ezeket a változásokat nemcsak az edzőteremben éreztem, hanem a mindennapi életben. A súlyom elkezdett csökkeni, olyan fizikai terheléseket bírtam végigcsinálni, amiket előtte soha. A lényeg, hogy jól éreztem magam a bőrömben. Megtapasztaltam, hogy nem az a ciki, ha valaki kövér, hanem az, ha a súlyától függetlenül elhagyja magát és kifogásokat keresve nem mozdul meg. Nagyon becsülöm Noémiban, hogy az ügyetlenségem, az erőtlenségem, a kövérségem ellenére soha egy pillanatra sem éreztetett velem olyat, hogy nem vagyok az edzőterembe való, hanem mindig láttam bennem a lehetőséget, hogy fejlődhetek.

Hasonló oldalak

Egy hely, ahol a jókedv, állóképesség és egészség találkozik, kellemesen kialakított terek, minőségi gépek, jó hangulat és nem utolsó sorban változatos edzések várnak.

+36 (70) 949 7739
Kulcsrakész, látogatót weboldalt kínálunk!

Weblap készítés

Kulcsrakész, látogatót weboldalt kínálunk!

Mi megcsinálunk mindent. Nincs más dolgod, mint elmondani, hogy mivel foglalkozol és készen szállítjuk weboldalad. Nem hagyunk magadra később se.