TRX edzés

A TRX egy innovatív funkcionális tréning eszköz, mellyel erőt, állóképességet, egyensúlyt és az "core" izmok stabilitását tudod fejleszteni.

TRX Dunaújváros

A TRX az egész testedet edzi, olyan izmokat is erősít, amiket egy súlyzós edzéssel lehetetlen lenne fejleszteni. Erős vázizomzat, hihetetlen állógépesség, ezt adja a TRX.

A TRX egy speciális, felfüggesztett edzőheveder, melyet az amerikai haditengerészet részére fejlesztettek ki a kétezres évek elején. Mivel maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket, nem kellett sokáig várni “polgári” megjelenésére sem. Sokoldalú felhasználhatósága miatt ma már rendkívül elterjedt eszköz, erő-és állóképességi sportok versenyzői is rendszeresen használják felkészülésükhöz.

TRX edzésen a gyakorlatokat a teljes test bevonásával végezzük, a szükséges ellenállást a saját testsúlyunk biztosítja. Az edzések széles körben,szinte bárki számára elérhetőek ,mivel a terhelés szögét mi választjuk meg. Így akár versenyzők (ha szükséges, extra terheléssel: kettlebellel, súlyzóval),akár kezdő vagy haladó sportolók,sportolni vágyók is megtalálják a számukra megfelelő edzésfajtát (erő-,erő/állóképességi-,esetleg valamelyik testrészt célzottan irányzó erősítő jellegű edzést).

Hajtás, pajtás!

Az emberek alapvetően szeretnek mozogni, de azért túlzásba nem viszik. Annyira azért nem szeretnek megszakadni. Segítség vagy motiváció kellene? Gyere hozzánk, hajts velünk!

Azok, akik hozzánk járnak edzeni, szeretnek edzeni. (Korábban volt egy olyan akciónk, hogy ha valaki bármilyen gyakorlatból megcsinál ezer darabot, kap egy ajándék pulóvert. Nos, elfogytak...) Ezért folyamatosan újabb és újabb kihívásokat kell eléjük gördíteni, különben nem köti le őket az edzés. Gyere és szállj be a versenybe!

Nincs is annál felemelőbb, mint amikor az edződ mosolyogva mondja, hogy "de a fekvőtámasz körönként, az nem lesz kevesebb, hanem marad tíz", olyan jó lesz. Te pedig már előre tudod, hogy nem fogod tudni végigcsinálni, de nekifutsz újra és újra, aztán egyszer csak sikerül. Összeszeded magad és az utolsó erőddel belenyomod a maximumot a gyakorlatba, és kész van. Befejezted. Azt, amiről azt hitted soha nem tudnád megcsinálni, és most elérted. Büszke lehetsz magadra és elégedett lehetsz, mert teljesítetted a célodat. Az edzők tulajdonképpen folyamatosan újabb és újabb célok elérésére buzdítanak, segítenek neked abban, hogy ne hagyd abba, ne add fel. Ez a motiváció az, ami összetartja a csatapunkat.

Hasonló oldalak

Egy hely, ahol a jókedv, állóképesség és egészség találkozik, kellemesen kialakított terek, minőségi gépek, jó hangulat és nem utolsó sorban változatos edzések várnak.

+36 (70) 949 7739
Naperőmű karbantartás, menetrendezés, adminisztráció, hibaelhárítás magasan képzett szakemberekkel.

Sundroid - Naperőmű karbantartás, menetrendezés, adminisztrá

Naperőmű karbantartás, menetrendezés, adminisztráció, hibaelhárítás magasan képzett szakemberekkel.

Vállalatunk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként több éve biztosítja hazai naperőművek teljes körű üzemeltetését, technológiai felügyeletét, adminisztrációját a legmagasabb iparági sztenderdek figyelembevételével. Sundroid, a gondtalan naperőmű üzemeltetés záloga.