Szentes Géza WALKenergie edző

Egy ismerősöm fitnesztermében 10 év alatt sokféle edzést kipróbáltam. Mikor 2012-ben megszületett a WALKenergie, rögtön tudtam, hogy nekem ez kell.

  • Főoldal
  • Szentes Géza WALKenergie edző

...2002-ig a sportról csak annyi elképzelésem volt amennyi az iskolai tornaórákból emlékképként megmaradt. 2002 nyarán egy lelkes fiatalember kitalálta, hogy fitnesztermet nyit a feleségével. Mivel a mindennapi munka mellett semmit sem csináltam, és a testfelépítésem is alkalmas volt tesztalanynak rábeszéltek, segítsem tesztelni az első szériájú spinning biciklikhez hasonlatos teremkerékpárokat.

Ekkor találkoztam először a csoportosan végezhető edzésformával. Ott ragadtam! Egészen 2012-ig heti 5-6 alkalommal sokféle edzést kipróbáltam és idővel a mozgás teljesen a napi rutinná vált. A csoportos edzések mellett rendszeresen jártam squash edzésekre és paintballozni.

2012 őszén a még mindig „fiatal” házaspár Szabóné Sümegi Bernadett és Szabó István gondolt egy merészet és a rég dédelgetett álmukat valóra váltották. Megszületett a WALKenergie®! Ámulatomból felébredve nagyon gyorsan kiderült: Nekem ez kell!!! 2013 szeptemberében megnyitottam a saját WALKenergie® termemet 😀😀😀

Hasonló oldalak

Egy hely, ahol a jókedv, állóképesség és egészség találkozik, kellemesen kialakított terek, minőségi gépek, jó hangulat és nem utolsó sorban változatos edzések várnak.

+36 (70) 949 7739