Nagy Noémi sportedző

Főként tánccal foglalkozom, mégis szükségem volt egy olyan edzésmódszerre, amellyel formába hozhatom magam ás másokat is.

Gyerekkorom óta sportolok, több mindent kipróbáltam, végül a tánc mellett kötöttem ki és a mai napig táncoktatás a fő profilom. Kezdetben segédedzőként kóstoltam bele a funkcionális edzésbe az egykori MaxPain Sportcentrumban. Lenyűgözött a hatékonysága, nálam se múlt el nyom nélkül az első edzésem. Sikerült olyan izomcsoportokat találnom, amelyeket korábban nem használtam ki ilyen mértékben. Tetszett a gyakorlatokban rejlő kihívás, a fejlődési lehetőség. A TRX-szel és kettlebell-lel végzett gyakorlatok segítettek felkészíteni az akkori hobbimban (brazil jiu-jitsu) fel tudjam venni a versenyt férfi edzőpartnereimmel, akik gyakran nehezebbek és erősebbek is voltak mint én és a mai napig segít formában maradnom, jó kiegészítés a tánc mellé.. Ami úgy gondolom az én védjegyem az edzéseimen, hogy mindig szól a zene, jó a hangulat, pörgősek a gyakorlatok, mivel ritkán dolgozunk nagy ellenállással, lévén civil vendégeim körében nem az erőnövelés a cél, hanem az állóképesség javítása, a testzsír csökkentése és a teljes test jótékony átmozgatása.

+36 (70) 949 7739
Ingyenes kiszállással Budapest és környékén!

Vízszerelő Mester

Ingyenes kiszállással Budapest és környékén!

Több, mint 15 éves munkatapasztalat során több ezer elégedett ügyfelet tudhatunk magunk mögött. Ne kísérletezzen, menjen biztosra és válasszon minket! Mi azért dolgozzunk, hogy ön és családja jól érezze magát otthonában az év minden napján!