Nagy Noémi sportedző

Főként tánccal foglalkozom, mégis szükségem volt egy olyan edzésmódszerre, amellyel formába hozhatom magam ás másokat is.

Gyerekkorom óta sportolok, több mindent kipróbáltam, végül a tánc mellett kötöttem ki és a mai napig táncoktatás a fő profilom. Kezdetben segédedzőként kóstoltam bele a funkcionális edzésbe az egykori MaxPain Sportcentrumban. Lenyűgözött a hatékonysága, nálam se múlt el nyom nélkül az első edzésem. Sikerült olyan izomcsoportokat találnom, amelyeket korábban nem használtam ki ilyen mértékben. Tetszett a gyakorlatokban rejlő kihívás, a fejlődési lehetőség. A TRX-szel és kettlebell-lel végzett gyakorlatok segítettek felkészíteni az akkori hobbimban (brazil jiu-jitsu) fel tudjam venni a versenyt férfi edzőpartnereimmel, akik gyakran nehezebbek és erősebbek is voltak mint én és a mai napig segít formában maradnom, jó kiegészítés a tánc mellé.. Ami úgy gondolom az én védjegyem az edzéseimen, hogy mindig szól a zene, jó a hangulat, pörgősek a gyakorlatok, mivel ritkán dolgozunk nagy ellenállással, lévén civil vendégeim körében nem az erőnövelés a cél, hanem az állóképesség javítása, a testzsír csökkentése és a teljes test jótékony átmozgatása.

+36 (70) 949 7739
Mosogató és kézmosó csaptelep felszerelése, beszerelése és beépítése Budapesten és Pest megyében, szakszerűen, gyorsan, garanciával.

Mosogató Szerelő

Mosogató és kézmosó csaptelep felszerelése, beszerelése és beépítése Budapesten és Pest megyében, szakszerűen, gyorsan, garanciával.

Vízvezeték szerelőt keres Budapesten vagy környékén? Csőtörés miatt azonnali segítségre van szüksége? Problémája van a bojlerrel, vagy segítségre lenne szüksége mosógép, vagy mosogatógép bekötéséhez? Esetleg felújítást tervez és szeretne új csapokat, zuhanytálcát, kádat beszerelni? Vízvezeték szerelés szolgáltatásainkkal segítségére leszünk. Csak hívjon minket telefonon, vagy írjon üzenetet a kapcsolat menüponton keresztül!