Miért jó az indoor walk?

Időjárástól függetlenül bármikor edzhetsz nálunk, a tájat pedig kárpótolják a jó zenék, az edző szórakoztató szövegei és a jó társaság.

Az indoor walk előnyei.

A fejlesztők azon dolgoztak, hogy elkészítsenek a fitnesztermekből ismert futópad mintájára egy olyan szerkezetet, melyet nem gép hajt, hanem az emberi erő.

A gyaloglógép segítségével ugyanazokat a mozdulatokat hajtjuk végre melyeket a természetes gyaloglást és futást közben végzünk.

Mindenkit várunk

A gyaloglópadon történő feladatok elvégzése nincs korhoz, nemhez és testsúlyhoz kötve.

Csapattal haladhatsz

A WALKenergie feladatok csoportosan végezhetőek - a társak pedig motiválják egymást.

Biztosan van óra

Mivel az edzés fedett helyen van, így mindig elérhető - nincs kifogás a rossz idő miatt.

Folyamatos motiváció

Edző irányításával – folyamatos felügyelet mellett – biztonságosan végezhetjük a feladatsor.

A kutatások szerint a fitness edzések közül a gyaloglás a leghatékonyabb zsírégető módszer, melyet ha csapatban végzünk a lelki állapotunkra is pozitív hatással van. A WALKenergie egy professzionális program, melynek célja hogy minél több embert mozgasson meg, akik kíméletesen szeretné edzésben tartani a testüket!

Hasonló oldalak

Egy hely, ahol a jókedv, állóképesség és egészség találkozik, kellemesen kialakított terek, minőségi gépek, jó hangulat és nem utolsó sorban változatos edzések várnak.

+36 (70) 949 7739
Cirkó javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Cirkó Szerelő Budapesten

Cirkó javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Tudjuk, milyen kellemetlen tud lenni az, ha nincsen meleg víz, vagy fűtés, ezért szakembereink a javítási munkálatokat az év minden napján éjjel-nappal (0-24) végzik el. Javasoljuk azonban, hogy készülékeit még az előtt javíttassa meg, amennyiben ismeri a hibáit, hogy annak működőképesnek kell lennie, tehát a fűtési szezon előtt.