Együtt az egészségfejlesztésben!

A helyi Egészségfejlesztési Irodával közreműködve lehetőséget kínálunk funkcionális edzéseinkkel azoknak, akik változtatni szeretnének életmódjukon.

  • Főoldal
  • Együtt az egészségfejlesztésben!

Együtt az egészségfejlesztésben

Az iroda megalakulása óta 5 alkalmas ingyenes mozgáslehetőséget nyújtunk az irodába látogatóknak, hogy belekóstolhassanak a funkcionális edzések világába.

Pályázat keretében megalakult a dunaújvárosi Egészségfejlesztési Iroda, ahol szűrésekkel, tanácsadásokkal és mozgásprogramokkal igyekeznek a lakosságot az egészségesebb életmód felé terelni. Az iroda megalakulása óta nyújtunk funkcionális edzéseinkkel ingyenes mozgáslehetőséget az irodába látogatóknak.

Évekkel ezelőtt, már az iroda megalakulásával egy időben csatlakoztunk a programhoz még MaxPain Sportcentrum néven. A program lényege, hogy az irodába látogatók egy ingyenes szűrésen vehetnek részt, amely után az eredményeket kiértékelve tanácsadásban részesülnek, hogy milyen változtatásokra van szükségük az életformájukban. A mozgásszegény életformával rendelkezőknek a mért értékek javítására gyakran egy-egy mozgásprogramot kínálnak fel. Az ide látogatók kezdetben számos helyi szervezet, klub kínálatából választhattak. A sikeres együttműködés következményeképpen az iroda hosszabbított és a mai napig fennáll a szerződésünk, melyben funkcionális edzéseinkbe engedünk betekintést egy ingyenes 5 alkalmas bérlet segítségével.

Kezdetben óriási visszhangja volt a programnak, nagyon sokan látogattak el hozzánk és más helyi edzőkhöz is, mint a Campus Klubba, vagy a Nordic Walkingra. Sokan ekkor ismerkedtek meg a funkcionális edzés világával. Nagyon változatos életkorúak érkeztek hozzánk, a fiatalabbaktól a hatvanasokig. Mindannyian kijelentették, hogy nem is gondolták, hogy ilyen komplex és nehéz gyakorlatok végezhetőek pusztán néhány eszközzel. Az edzésmódszer sokoldalúságának köszönhetően, az edzések személyre és edzettségi szintre szabhatóak, így mindenki megtalálta a szintjének megfelelő kihívást. Többen nagyon megszerették. Nem egy olyan vendégünk van, aki még aránylag az elején csatlakozott a programhoz és olyannyira megszerette, hogy a mai napig rendszeresen jár. Mára már csökkent a média és a sajtó támogatása a program hirdetésében, de továbbra is él. Az Egészségfejlesztési Iroda (EFI) várja egy általános állapotfelmérésre az oda látogatókat, akinek pedig mozgásformát ajánlanak, még mindig választhat minket a megújult, megszépült helyszínünkön az Optimal Energie-ben.

Hasonló oldalak

Egy hely, ahol a jókedv, állóképesség és egészség találkozik, kellemesen kialakított terek, minőségi gépek, jó hangulat és nem utolsó sorban változatos edzések várnak.

+36 (70) 949 7739
Gázkészülékek szerelése, javítása, karbantartása, cseréje akár azonnali kiszállással, Budapest összes kerületében.

Gázkészülék javítás Budapest

Gázkészülékek szerelése, javítása, karbantartása, cseréje akár azonnali kiszállással, Budapest összes kerületében.

Mi pontosan tudjuk, hogy milyen az, amikor egy váratlan pillanatban tönkre megy a gázkészülék és az ember nem tudja, hogy mit csináljon. Pedig egyszerű: minket kell kihívnia! Ha most felhív minket, akkor a lehető legkorábbi időpontban kiszállunk Önhöz és maradéktalanul elhárítjuk a problémát.