Együtt az egészségfejlesztésben!

A helyi Egészségfejlesztési Irodával közreműködve lehetőséget kínálunk funkcionális edzéseinkkel azoknak, akik változtatni szeretnének életmódjukon.

  • Főoldal
  • Együtt az egészségfejlesztésben!

Együtt az egészségfejlesztésben

Az iroda megalakulása óta 5 alkalmas ingyenes mozgáslehetőséget nyújtunk az irodába látogatóknak, hogy belekóstolhassanak a funkcionális edzések világába.

Pályázat keretében megalakult a dunaújvárosi Egészségfejlesztési Iroda, ahol szűrésekkel, tanácsadásokkal és mozgásprogramokkal igyekeznek a lakosságot az egészségesebb életmód felé terelni. Az iroda megalakulása óta nyújtunk funkcionális edzéseinkkel ingyenes mozgáslehetőséget az irodába látogatóknak.

Évekkel ezelőtt, már az iroda megalakulásával egy időben csatlakoztunk a programhoz még MaxPain Sportcentrum néven. A program lényege, hogy az irodába látogatók egy ingyenes szűrésen vehetnek részt, amely után az eredményeket kiértékelve tanácsadásban részesülnek, hogy milyen változtatásokra van szükségük az életformájukban. A mozgásszegény életformával rendelkezőknek a mért értékek javítására gyakran egy-egy mozgásprogramot kínálnak fel. Az ide látogatók kezdetben számos helyi szervezet, klub kínálatából választhattak. A sikeres együttműködés következményeképpen az iroda hosszabbított és a mai napig fennáll a szerződésünk, melyben funkcionális edzéseinkbe engedünk betekintést egy ingyenes 5 alkalmas bérlet segítségével.

Kezdetben óriási visszhangja volt a programnak, nagyon sokan látogattak el hozzánk és más helyi edzőkhöz is, mint a Campus Klubba, vagy a Nordic Walkingra. Sokan ekkor ismerkedtek meg a funkcionális edzés világával. Nagyon változatos életkorúak érkeztek hozzánk, a fiatalabbaktól a hatvanasokig. Mindannyian kijelentették, hogy nem is gondolták, hogy ilyen komplex és nehéz gyakorlatok végezhetőek pusztán néhány eszközzel. Az edzésmódszer sokoldalúságának köszönhetően, az edzések személyre és edzettségi szintre szabhatóak, így mindenki megtalálta a szintjének megfelelő kihívást. Többen nagyon megszerették. Nem egy olyan vendégünk van, aki még aránylag az elején csatlakozott a programhoz és olyannyira megszerette, hogy a mai napig rendszeresen jár. Mára már csökkent a média és a sajtó támogatása a program hirdetésében, de továbbra is él. Az Egészségfejlesztési Iroda (EFI) várja egy általános állapotfelmérésre az oda látogatókat, akinek pedig mozgásformát ajánlanak, még mindig választhat minket a megújult, megszépült helyszínünkön az Optimal Energie-ben.

Hasonló oldalak

Egy hely, ahol a jókedv, állóképesség és egészség találkozik, kellemesen kialakított terek, minőségi gépek, jó hangulat és nem utolsó sorban változatos edzések várnak.

+36 (70) 949 7739