Egy izületkímélő aktív óra

A sétálástól még soha nem tiltottak el senkit, ezek ez edzések a futással ellentétben úgy dolgoztatnak meg, hogy kímélik az izületeiteket.

  • Főoldal
  • Egy izületkímélő aktív óra

Egy óra aktív mozgás a WALKenergie-vel

Edzéseinket egy vidám, mozgalmas óra jellemzi, A mozgást egy különlegesen az izmok és ízületek védelmére kifejlesztett futópaddal végezzük.

A kissé döntött pad működtetését használója végzi. A gyaloglást és a futást utánozzuk a gyakorlataink elvégzése során egy kis zenei aláfestés mellett. A gyakorlatok nemtől, kortól és edzettségi szinttől függetlenül végezhetők. Magunk választjuk ki, hogy számunkra melyik az a nehézségi fok melyet kényelmesen megerőltetés nélkül végre tudunk hajtani. A haladók nehezíthetnek a gyakorlatokat kisebb súlyokkal vagy kötelekkel. A spórtolók is szívesen használják felkészüléseik során, valamint a rehabilitációs programokba is beépítik az ízületkímélő tulajdonsága miatt. Az edzések során szervezetünk feltöltődik és a jó hangulatnak köszönhetően a mozgás végre megújulva érezzük magukat.

Jótékony hatások

Vegyük végig a rendszeres WALKenergie edzések élettani hatásait.

A gyaloglás erősíti az izmokat és azokat a csontokat, melyeket megmozgat, ezáltal a csontritkulás megelőzésében is nagy szerepe van. Az aktív testedzés a szívizomzatot gyorsabb mozgásra készteti, így csökken a vérnyomás és az erekre gyakorolt nyomás. A gyaloglás során hatékonyan égetjük a zsírt és nem utolsó sorban építjük az izmokat. Az edzés közben folyamatosan figyelünk a helyes légzésre ezért a tüdő hatékonyságát is növeli. S mivel a sejtek friss oxigénhez jutnak a sejt öregedés is lelassul. Az aktív testedzés javítja az állóképességet, a fizikai kondíciót, és a közérzetünkre is jó hatással van. A felgyorsult világban nagyon fontos hogy egy jó hangulatú órát eltölthessünk egy kitűnő társaságban, ezzel a nap végére felgyülemlett stresszt is oldjuk.

Hasonló oldalak

Egy hely, ahol a jókedv, állóképesség és egészség találkozik, kellemesen kialakított terek, minőségi gépek, jó hangulat és nem utolsó sorban változatos edzések várnak.

+36 (70) 949 7739