Edzőink

Mindenkinek másmilyen edzőre van szüksége, de szüksége van rá.

Edzések során nincs annál jobb, mint ha van egy saját edzője, mentora és pompomlánya egy személyben. Szükséged van egy extra lökésre vagy bátorításra? Ezért vagyunk itt.

Edzőink

Edzések során nincs annál jobb, mint ha van egy saját edzője, mentora és pompomlánya egy személyben. Szüksége van egy extra lökésre, bátorításra? Ezért vagyunk itt.

Kellemesen kialakított terek, minőségi gépek, jó hangulat és nem utolsó sorban változatos edzések várják mindazokat, akik a Béke téren található Optimal Energie falai között szeretnének kikapcsolódni és tenni azért, hogy egészségesebben, jobb közérzettel vegyék a mindennapi akadályokat. A korábbi MaxPain Sportcentrum megújult arculattal, új helyen, de még mindig a Béke téren, a város frekventált részén működik tovább. Az edzéseinket tovább gondoltuk, jelenleg a terem fő profilja a WALKenergie, a TRX edzések és a tánc. Ma már a kor követelményeinek megfelelő, kellemes környezetben, jól felszerelt teremben mozoghatnak a vendégeink.

+36 (70) 949 7739
Naperőmű karbantartás, menetrendezés, adminisztráció, hibaelhárítás magasan képzett szakemberekkel.

Sundroid - Naperőmű karbantartás, menetrendezés, adminisztrá

Naperőmű karbantartás, menetrendezés, adminisztráció, hibaelhárítás magasan képzett szakemberekkel.

Vállalatunk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként több éve biztosítja hazai naperőművek teljes körű üzemeltetését, technológiai felügyeletét, adminisztrációját a legmagasabb iparági sztenderdek figyelembevételével. Sundroid, a gondtalan naperőmű üzemeltetés záloga.