Dolezsál Zoltán sportedző

Keresem a kihívásokat, versenyeimre a TRX és a kettlebell segítségével készülök fel. Hiszem hogy ami nálam beválik, az másnál is működni fog.

Dolezsál Zoltán vagyok. Egykor versenyszerűen kenuztam, és a sport szeretete máig megmaradt. Manapság is keresem a kihívásokat,előbb evezés majd futás mellé kerestem kiegészítő sportot a versenyekre való felkészüléshez.Így találtam rá a TRX-re és vele párhuzamosan a kettlebellre.Nekem rendkívül bevált,és hamar fő tevékenységgé lépett elő mindkét eszköz használata. Legyen szó erőfejlesztésről,állóképesség növelésről,testsúly-csökkentésről,a gyakorlatok és a terhelés végtelenségig tartó variálhatósága miatt mindig megtalálom bennük,amire szükségem van.

+36 (70) 949 7739
Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

Ha szikrázik, fűstől, zizeg ott bizony elektromos probléma van. Mi a legjobb, amit tehet? Áramtalanítsa a lakást és azonnal hívjon minket! Gyors, egyszerű és minőségi szolgáltatásokat kínálunk akkár azonnali kiszállással, így önnek nem kell napokat várnia arra, hogy az újonnan megvásárolt elektromos gépét használhassa.